طراحی سایت و اپلیکیشن نوآوران سیستم ویرا

| شرکت نوآوران سیستم ویرا | طراحی سایت | طراحی اپلیکیشن | فروشگاه اینترنتی | دیحیتال مارکتینگ |

طراحی سایت و اپلیکیشن نوآوران سیستم ویرا

| شرکت نوآوران سیستم ویرا | طراحی سایت | طراحی اپلیکیشن | فروشگاه اینترنتی | دیحیتال مارکتینگ |

طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی؟


سرفصل‌های مقاله:

  • مقدمه
  • وردپرس چیست؟
  • وب سایت های برنامه نویسی شده
  • طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی؟
  • مزایا و معایب سایت های وردپرسی
  • مزایا و معایب سایت های برنامه نویسی شده

مقدمه

در جامعه امروز داشتن وب سایت برای هر کسب و کاری ضروری است. برای طراحی و تولید یک سایت دو روش وجود دارد:

  1. طراحی سایت با سیستم ­های مدیریت محتوا
  2. طراحی وب سایت­ اختصاصی و برنامه‌نویسی شده

در ابتدا لازم است که شما مقاله نحوه راه‌اندازی وب سایت را مطالعه کنید. قبل از اینکه به تفاوت­­های میان سایت­ های وردپرسی و سایت­های برنامه‌نویسی شده بپردازیم بهتر است یک تعریف ساده از وردپرس و وب سایت­ های برنامه نویسی شده داشته باشیم.

وردپرس چیست؟

طراحی سایت
طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک نرم‌افزار متن‌باز آنلاین است که کاربران با استفاده از این نرم‌افزار می­توانند وب سایت، وبلاگ یا اپلیکیشن بسازند. وردپرس یکی از محبوب‌ترین سیستم ­های مدیریت محتواست.

بسیاری از کدها و امکانات لازم به‌صورت پیش‌فرض در وردپرس وجود دارند و این موضوع باعث شده است تا شما بتوانید خیلی سریع یک سایت را طراحی و تولید کنید. قالب‌ها و پلاگین­ های متعددی برای ورد پرس طراحی‌شده‌اند که تعدادی از آن­ها رایگان در اختیار کاربران قرار می­گیرند و برای تعدادی دیگر باید هزینه پرداخت شود.

مزایای وردپرس:

  1. سرعت‌بالا در طراحی سایت
  2. هزینه کمتر
  3. سازگار بودن با موتورهای جستجو
  4. در دسترس بودن قالب‌ها و افزونه‌های رایگان
  5. رابط کاربری آسان و روان و …

نمونه وب‌ سایت‌های طراحی شده با وردپرس توسط ویرا:

  • طراحی وب سایت گرانش
  • طراحی وب سایت نکست لند
  • طراحی وب سایت مسترشاین 
  • و …

 تاریخچه وردپرس:

وردپرس در سال ۲۰۰۱ توسط میشل والدریگی به‌عنوان یک پلت فرم وبلاگ نویسی به زبان php نوشته شد،  سپس در سال ۲۰۰۳ توسط مایک لیتل و مت مالنوگ این کار را به پایان رساندند و اولین نسخه وردپرس یعنی ۰.۷ ساخته شد، در سال‌های بعد نیز نسخه‌های متفاوتی از وردپرس با ویژگی و قابلیت‌های بیشتر بروز رسانی شد.

وب‌ سایت‌های برنامه‌نویسی شده

طراحی سایت
وب سایت برنامه نویسی شده

وب‌ سایت‌هایی هستند که دقیقاً مطابق با نیاز مشتری طراحی می‌شوند. توسعه‌دهندگان این نوع وب ‌سایت‌ها دو دسته هستند:

  1. (Client-side coding (front-end
  2. (Server-side coding (back-end

front end چیست؟

فرانت‌اند (front end)، به قسمت قابل‌مشاهده وب سایت توسط کاربران گفته می‌شود. فرانت‌اند به دو بخش اصلی طراحی وب و توسعه رابط کاربری تقسیم می‌شود.

زبان‌های مورداستفاده در front end:

  1. زبان HTML:

یک زبان نشانه‌گذاری است که به‌عنوان هسته و بدنه اصلی صفحات وب به‌حساب می‌آید. از این زبان برای ایجاد ساختار صفحات وب استفاده می‌شود.

  1. CSS:

مخفف عبارت Cascading Style Sheets است که به‌منظور فرم دهی صفحات وب و اجزای مختلف آن، مانند متن، تصویر، کادرها و … ساخته‌شده است. طراحان وب سایت می‌توانند با استفاده از CSS ، خلاقیت‌های خود را در طراحی صفحات وب‌سایت پیاده‌سازی کنند.

  1. زبان برنامه‌نویسی JavaScript:

این زبان برنامه‌نویسی در سمت کاربر پردازش می‌شود. برنامه‌نویس فرانت‌اند با کمک Javascript می‌تواند به پویانمایی صفحاتی که با HTML و CSS طراحی کرده است بپردازد.

Back end چیست؟

بک‌اند (back end)، به بخشی از یک سایت یا نرم‌افزار که برای کاربران قابل‌مشاهده نیست، گفته می‌شود. بک‌اند از دو بخش منطق سایت و پایگاه داده تشکیل‌شده است.

زبان‌های برنامه‌نویسی back end:

  1. زبان Java:

جاوا زبانی نسبتاً قدیمی و محبوب است که برنامه نویسان زیادی از آن استفاده می‌کنند. شما می‌توانید از برنامه‌نویسی جاوا در توسعه وب سایت و اپلیکیشن­های اندرویدی و … استفاده کنید.

  1. زبان PHP:

PHP پرکاربردترین زبانی است که در سمت سرور استفاده می‌شود. منابع یادگیری این زبان بسیار گسترده است. PHP در برنامه‌نویسی نرم‌افزارهای دسکتاپ، تنظیم کوکی‌ها، جمع‌آوری داده و غیره استفاده می‌شود.

  1. زبان Python:

پایتون یک زبان تفسیری سطح بالاست که در حال حاضر یکی از رقبای جدی برای زبان‌های PHP  و Java محسوب می‌شود. این زبان برای توسعه برنامه‌های تحت وب و دسکتاپ بسیار مناسب است.

  1. SQL

یکی از مهارت‌های لازم که برنامه نویسان بک‌اند باید داشته باشند، توانایی کار با پایگاه داده است. SQL یکی از مهم‌ترین زبان‌های دیتابیس است.

طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی؟

طراحی سایت
طراحی سایت با وردپرس یا برنامه نویسی؟

همه‌چیز کاملاً به هدف و اولویت شما بستگی دارد. اگر اولویت شما سرعت، زمان، هزینه پایین اولیه است، طبیعتاً بهترین پیشنهاد به شما طراحی با وردپرس است. اما اگر می‌خواهید وب سایت خود را مدیریت کنید و سایتی با گرافیک منحصربه‌فرد داشته باشید، بهتر است طراحی سایت با برنامه‌نویسی را انتخاب کنید.

مزایای سایت‌های وردپرسی

  1. شما با وردپرس می‌توانید به‌راحتی یک سایت را طراحی و راه‌اندازی کنید. ایجاد صفحات، پست‌ها و افزودن بسیاری ویژگی‌های دیگر نیز به‌راحتی امکان‌پذیر است.
  2. وردپرس دارای صدها پلاگین، برای افزودن امکانات جانبی به سایت‌ها است. پلاگین‌ها به شما این امکان را می‌دهند که سایت موردنظر خود را تنها با چند کلیک و بدون نیاز به داشتن دانش برنامه‌نویسی ایجاد کنید.
  3. یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های وردپرس این است که شما برای آپدیت و به‌روزرسانی آن نیازی نیست هزینه‌ای پرداخت کنید، وردپرس با توجه به نیاز طراحان و کاربران بروز رسانی را انجام می‌دهد.

معایب سایت‌های وردپرسی

  1. اگر قالب‌ها و پلاگین‌های موجود نیازهای شما را برطرف نمی‌کنند، نیاز دارید تا از یک برنامه‌نویس برای افزودن ویژگی‌های دلخواه به سایت خود کمک بگیرید. این کار برای شما هزینه بالایی به همراه دارد.
  2. زمانی که شما قصد دارید سایت خودتان را با استفاده از قالب‌ها و افزونه‌ها گسترش دهید؛ برخی این قالب و افزونه‌ها می‌توانند در امنیت سایت شما اختلال ایجاد کنند. البته روش‌های بسیاری وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها امنیت سایت خود را افزایش دهید.
  3. به دلیل این‌که قالب چنین وب‌سایت‌هایی از اینترنت دانلود می‌شود ممکن است وب‌سایت صدها شرکت دیگر در اینترنت مشابه سایت شما باشد.

مزایای سایت‌های برنامه‌نویسی شده

  1. طراحی سایت با برنامه‌نویسی اختصاصی، باعث می‌شود جزئی‌ترین خواسته‌هایتان را هم پیاده‌سازی کنید.
  2. وب سایتی که با برنامه‌نویسی ایجاد می‌کنید، در صورت رعایت کردن مراحل تحلیل نیازمندی‌ها و طراحی سیستم، قابلیت رشد دارد. به‌عبارت‌دیگر اگر بعد از مدتی کسب‌وکار شما پیشرفت کند یا بخشی از آن تغییر کند شما به‌راحتی می‌توانید این تغییرات را در وب‌سایت خود اعمال کنید.
  3. سرعت وب‌سایت سفارشی به دلیل این‌که مخصوص یک نفر ایجادشده است بسیار خوب و بالا خواهد بود.

معایب سایت‌های برنامه‌نویسی شده

  1. اگر بخواهید یک وب سایت را از طریق برنامه‌نویسی پیاده‌سازی کنید، باید زمان زیادی را صرف کنید. شاید زمانی بیش از ۲ برابر یادگیری و پیاده‌سازی توسط وردپرس!
  2. هزینه طراحی سایت‌های برنامه‌نویسی به دلیل نیاز به تخصص، دانش و افراد بیشتر، نسبت به سایت‌های وردپرسی بیشتر است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد